Hymapro-järjestelmä

Hymapro on monipuolinen mittausjärjestelmä, johon voidaan liittää useampia antureita tarpeen mukaan. Laite mahdollistaa helpomman pallettien lastaamisen ja purkamisen sekä materiaalin turvallisemman käsittelyn.

Hymapro auttaa lastaamista ja purkamista myös vaikeissa olosuhteissa, kuten lastin ollessa korkealla, näkyvyyden ollessa heikko tai kun trukki on epätasaisella alustalla. Maston todellinen asento on helposti tarkastettavissa selkeältä graafiselta näytöltä. Järjestelmää voidaan hyödyntää erityisesti varastoissa, joissa käsitellään eri kokoisia lavoja, levy- ja puutavaranippuja tai paperirullia. Kuljettajan on helppo seurata laitteen graafiselta näytöltä myös trukin haarukoiden paikkaa lavan alapuolella, mikä luo tehokkuutta ja varmuutta työskentelyyn.

Hymapro-järjestelmän oikea käyttö helpottaa vaativaakin materiaalinkäsittelyä, mikä vähentää materiaaliin kohdistuneita vahinkoja ja parantaa työturvallisuutta. Myös itse työstä tulee helpompaa, mikä puolestaan vähentää kuljettajien stressiä. Räätälöimme järjestelmään ratkaisut asiakkaamme toivomusten mukaisesti.

Kiinnostuitko? [ota yhteyttä](/fi/yhteystiedot)